Inlichtingen

                    Bestelling Abonnementen  seizoen (2019-2020)

Wie een nieuw abonnement wil kan zich melden t.e.m. vrijdag 14 juni. Wij hebben bericht gekregen dat we dan toch op voorhand abo's kunnen reserveren

Het lidgeld voor volgend seizoen is 20 €. - 18 jarigen dienen lid te zijn maar betalen geen lidgeld.
Inschrijving voor lid kan in de hoofding Bestel. (volg de uitleg)

Betaling bij een bestelling dient te gebeuren in contanten of via overschrijving Paars - WItte Rakkers  IBAN : BE24 3631 7711 2138  Wie een overschrijving doet gelieve dit te melden bij opmerking in de overschrijving Naam en Voornaam aanvrager en over welke betaling het gaat of via mail de betaling te melden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                                      

Inschrijven voor busverplaatsingen thuiswedstrijden.

Daar de wedstrijden dikwijls veranderen in de kalender is het nog steeds moeilijk om uit te maken met hoeveel mensen we de thuismatchen gaan volgen per bus.

Voor een goede werking gaan we vragen aan iedereen die met de bus wil meegaan naar de thuiswedstrijden om zich de week voordien in te schrijven bij Timmermans Eric of via onze site in de hoofding ''BESTEL'' en dan aanklikken en invullen van '' inschrijving thuismatch per bus''.

Ook een email,telefoon of seintje op de bus naar Timmermans Eric volstaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor mensen die elke wedstrijd meegaan kunnen zich ook dadelijk voor het ganse seizoen inschrijven op voorwaarde dat m'n zich uitschrijft de week voordien als m'n een bepaalde wedstrijd niet mee kan gaan.

Niet op tijd uitschrijven betekent dat de rest van de inschrijvingen voor het ganse seizoen vervallen.Zo kunnen we een lijst bijhouden en weten we precies of iedereen een zitplaats heeft in de bus en of er 2 bussen nodig zijn.

Geen inschrijving en plaats tekort in de bus wil zeggen dat m'n niet mee kan indien de inschrijving niet is gebeurd. We hopen zo problemen in de toekomst te voorkomen en hopen op ieders medewerking.

Indien je uw abo ter beschikking wilt stellen via de supportersclub om anderen te plezieren kan je dat ook via Eric.

Het is altijd mooi als we iemand gelukkig kunnen maken met een vrij abo en de eigenaar zal dus ook het juiste bedrag van de wedstrijd kunnen recupereren.
Met vrije abo's eerst in eigen supportersclub te houden en via 1 persoon te laten regelen voorkomt misverstanden.
Daar vrije abo's - aanvraag abo's of kaarten en buslijst via 1 persoon (Timmermans Eric) gecoordineerd zal worden gaan we in de toekomst dus een goed overzicht hebben en minder misverstanden krijgen. Let vooral op de opzeg of aanvraag periode met een minimum van 1 week voor aanvang van desbetreffende wedstrijd.
We danken iedereen voor het begrip en hopen op een goede samenwerking.